jag är kär i dig, men jag älskar dig inte..än.

Snälla, säg inte till varandra att ni älskar varandra när ni inte ens gör det! Älska är ett starkt ord och det kan ta veckor, månader, år innan man inser att man älskar en person. Det är det värsta jag vet när folk har halvt seriösa förhållanden (när man inte ens ses själva, och man bara pussas och gullar med varandra hela tiden utan att kunna säga vad man tycker, bli osams och sedan reda ut det) och missbrukar "åh jag älskar dig sötnos" dygnet runt. Väx upp förfan. Det är pinsamt, och det är väl roligare att säga det när man har lärt känna varandra utifrån & in och verkligen menar det? Man kan vara kär, men bara för det älskar man inte den personen.

Nej, det där var alldeles för mycker årskurs 6. Då man skrev det till folk på Playahead som man aldrig hade träffat utan bara chattat med !? FYFAAAAAAAAAAAAAN vad folk är pinsamma. Hhihi.


Är det någon som håller med? PLUS att om en kille skulle säga till mig att han älskar mig, DÅ MÅSTE MAN INTE SÄGA DET TILLBAKS BARA FÖR ATT DET ÄR GULLIGULLIGULLIGT. FÖR MYCKET DALTANDE MED ALLT JÄKLA GULLANDE BLIR SÅÅÅÅ ÖVERDRIVET. SÄG DET NÄR NI VET DET, SÄG DET INTE BARA FÖR ATT NI ÄR TILLSAMMANS. Åsikter?
/ Malin A

RSS 2.0