Ju mer du kladdar, ju mer du sabbar.

Hej pruttkorvar! Nä jag skojade, men idag är det fredag, men inte en vanlig fredag, utan Valborg. Haha, när jag tänker på Valborg tänker jag på Helenas tejmiddag för två år sedan (alltså gick vi i sjuan) då vi skulle beställa cider av någon snubbe. Grejen var den att Helenas pappa hittade en lapp där det stod typ "Malin 3st, 16:- styck". Haha så himla pinsamt men nu efteråt så ger det mig ett skratt på läpparna. Fy! Sjuan liksom, det var ett tag sedan! Men nu går vi inte längre i sjuan, utan nian och ikväll blir det inga cider inte. Frida haltar fortfarande och är fortfarande svullen (alltså hennes fot, inte själva hon) så vi ska vara hemma och mysaaaaaaaa! Viktor kanske sällskapar oss också.

Nu har vi SO, Janne är ledig idag men eftersom vi är tillräckligt stora för att inse (inte alla av oss) att det är vi själva som torskar på att inte göra något, så arbetar vi i bibblan. Vi bloggar om olika religioner, men jag tyckte synd om baraamalin så jag klickade in mig hit hihi. Jag har skitont i kroppen för Linus, Tobbe och Johan höll nyss ett gympappass för oss och det var en massa styrka, så redan nu, tio minuter efter börjar det kännas i låren. Vältränad? Ganska inte.

Vad ska ni göra ikväll?


Väldigt konstigt ljus, för mitt hår är väl ändå inte grönt? Hm. Tunika OddMolly.

Sitter och lyssnar på Vacker utan spackel och önskar att han kunde sjunga det om mig, men icke sa Nicke. Tyvärr är det så att man, eller jag ska inte skriva man, men jag känner mig naken, rädd, exposed utan smink. Haha nej men jag är mer bekväm i allt det där jäkla kladdet. Ni som är naturligt vackra borde utnyttja det. Men skit i det, nu ska jag blogga om Jonas Gardell. Ciao!

RSS 2.0