13:31.





I onsdags när jag kom hem från landet hade jag tjejmiddag för Frida, Carro, Jessica, Alexandra, Isabella och Isabelle. Vi satt i timmar på min altan och pratade, drack vin, åt thaimat och bara njöt. Det var verkligen en perfekt kväll och jag hade kunnat sitta kvar hos mig hela natten. Älskar verkligen mina vänner oerhört mycket och alla är så himla himla FINA människor. Runt nio drog några hem men jag, Alex, Bella och Jessica drog till Mr.French och därefter Cafét. Hade skitkul och var konstigt nog pigg igår trots att det blev rätt sent. 

Igår åkte jag hem till Maja och åt middag med hennes familj och efter lite häng med Maria la vi oss i sängen framför Eva & Adam. Imorse åt vi frullis och nu är jag hemma. Ska dock tillbaks dit snart för ikväll har Maja avskedsmiddag på French så vi tänkte fixa oss ihop. Vi är 14 tjejer som ska dit så det kommer knaaappt bli stökigt. Är verkligen hur taggad som helst! Lär bli utgång efter och det känns overkligt att jag inte ska jobba imorgon - har ju jobbat varenda lördag i ett år.

Vi hörs senare! Har som vanligt ingenting att ha på mig så jag måste åka till Vällingby och kolla affärer innan jag drar till Maja. Puss ❤️❤️

RSS 2.0